In de media

Thuis studeren is uit, iedereen zit op de campus

Studenten hóeven steeds minder op de universiteitscampus te zijn, maar ze komen toch. De behoefte aan studiewerkplekken en ontmoetingsruimtes is toegenomen, ondanks dat studenten eenvoudig thuis vanachter de laptop kunnen werken. Universiteiten hebben de ontmoetingsplekken flink uitgebreid.

Meer inschrijvingen bij universiteiten en hogescholen

Jongeren die willen studeren lijken zich niet te laten weerhouden door het feit dat ze hun studiebeurs moeten lenen. Het aantal jongeren dat zich heeft ingeschreven aan een universiteit of hogeschool is afgelopen jaar gestegen. Dat blijkt uit cijfers die minister Jet Bussemaker (Onderwijs) vandaag naar de Tweede Kamer stuurt.

@deVSNU

RT @Moedas: There is no excellence without integrity: new EU Code for #ResearchIntegrity sets high standards. Congrats to #ALLEA https://t.
2 dagen geleden
Voorzitter Stichting de Nationale DenkTank Louise Gunning presenteert het thema van 2017: iedereen perspectief op https://t.co/hSgty44GQi
2 dagen geleden
RT @AartClaassens: Veel interesse voor bijeenkomst 'welk gras is groener' over carrièremogelijkheden buiten de wetenschap @VUamsterdam . @
2 dagen geleden

            

Perscontact

Bart Pierik

Woordvoerder en Adviseur Public Affairs

T: 06 - 50 48 30 17

E: pierik@vsnu.nl

 

 

 

Rianne Kouwenaar 
Plv. woordvoerder en beleidsadviseur
T: 06 - 25 59 37 89
 
rss feed van VSNU-nieuwsberichten