Print
 
 

Simone Endert

Simone Endert (1988) zet zich bij de VSNU als beleidsadviseur in voor het domein Onderwijs. Zij helpt universiteiten om hun gezamenlijke geluid helder te laten horen en om belangrijke innovaties samen vorm te geven. Dit vaak vanuit samenwerkingen op kansrijke snijvlakken. Tussen publieke en private partijen, tussen onderwijsniveaus en tussen (inter)nationale universiteiten onderling. De neuzen dezelfde kant op en samen gas geven. Dat geeft energie.

 

Als onderdeel van haar werk leidt zij graag debatten, denktanks, (strategische) werksessies en conferenties. En er is een sterke creatieve kant. Zo exposeert ze haar kunst en heeft zij een grote voorliefde voor allerhande esthetica.

 

Voordat Simone bij de VSNU kwam, werkte zij bij Platform Bèta Techniek (nu: PBT) als sr. projectleider. Daar leidde zij twee multi-stakeholder innovatieprogramma's in opdracht van OCW/EZ. Beide op het snijvlak van (hoger) onderwijs en arbeidsmarkt.

 

Simone heeft een dubbele master geschiedenis, woont in Amsterdam en heeft een grote liefde voor alles dat met leren en impactrijke innovaties te maken heeft. Instellingen/organisaties helpen om samen die volgende stap te zetten, drijft haar. Hierbij put zij graag uit haar kennis van moderne marketing en sales. 
 

Simone Endert
Simone Endert
Beleidsadviseur

E-mail: endert@vsnu.nl
Tel. 06 17 46 15 56